neděle 15. března 2015

Řasenka Rimmel Extra Super Lash

Dneska se hlásím s takovým fofr článkem o řasenkách Rimmel Extra Super Lash. Já jsem tuto řasenku dostala v říjnu k svátku - děkuju Luci z Lucisblog :-* a musím říct, že mě neskutečně překvapila! Nakonec jsem si ji pořídila i sama a to dokonce dvakrát. No, ale začněme od začátku ;-)

řasenka Rimmel Extra Super Lash


Řasenka Rimmel Extra Super Lash
8 ml, cena 99 Kč

Když jsem tuto řasenku poprvé uviděla, tak jsem si od ní nic, ale opravdu vůbec nic neslibovala. Už delší dobu jsem preferovala spíše silikonové a velké až jumbo kartáčky. Ani nevím, kdy a proč tahle má úchylka vznikla, ale vím, že jsem se sama v drogérce po malém kartáčku ani neotočila, natož abych si takovou řasenku koupila! O to větší bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že řasenka je víc než super a že se mi nanáší asi tak stokrát lépe než s těmi mega kartáči - přece jen nemám nijak super dlouhé řasy, takže to dá rozum, že ;-) Zkrátka někdy je potřeba nabourat zaběhnutou rutinu a zkusit něco nového ;-)

Řasenky se prodávají ve dvou odstínech - Brown Black a Black. Vyzkoušeny mám oba a popravdě - na řasách bych nepoznala rozdíl. Možná, kdybych to opravdu hodně blízka zkoumala, ale za normálního provozu to fakt nepoznám :-D Ale když jsem měla na výběr, tak jsem samozřejmě sáhla po obligátní černé.

Na výběr máte také mezi dvěma kartáčky - naprosto klasickým rovným a zahnutým. Snažila jsem se vám vyfotit jak vypadají řasy při aplikaci obou, ale upřímně - nevidím v tom moc velký rozdíl. Možná, že ten zahnutý kartáček o chlup lépe řasy natočí, ale řekla bych, že spíš záleží na tom, s čím se vám bude lépe pracovat. Já osobně spíš inklinuju k rovnému kartáčku, ale ani s tím zahnutým nemám extra problém.

řasenka Extra Super Lash - klasický kartáček

bez řasenky - kdo by nepoznal :-D
Když teď na tu fotku s řasenkou koukám, tak je hrozné, jak je ten foťák nekompromisní :-D Ve skutečnosti spodní řasy vůbec nevypadají tak slepeně a obaleně - fakt :-D

s řasenkou s klasickým kartáčkem


řasenka Extra Super Lash - zahnutý kartáček
bez řasenky

s řasenkou se zahnutým kartáčkem

Co mají obě řasenky stejné je jejich náplň. Obsahují hydrogel pro přilnavost a rychlé zaschnutí barvy - toť slova výrobce. Je fakt, že řasenka se nanáší fakt moc pěkně a ať už je to kvůli hydrogelu nebo ne - moc neslepuje a dá se krásně vrstvit. Vydrží mi bez problémů 5-6 hodin, později se mi začne obtiskávat a to na spodní víčko, ale to připisuju své mastnější pleti, protože mi to dělá každá řasenka včetně voděodolných. ;-)

Sumasumárum - já vám za ty prachy tuhle řasenku můžu jen doporučit! Neříkám, že je to nejlepší řasenka na světě, ale je fakt moc fajn a jestli máte kratší řasy a hlouběji do peněženky, tak neváhejte ;-)  Navíc v dm je na ni teď skvělá akce, takže pokud chcete vyzkoušet obě dvě nebo se podělit třeba s kámoškou, tak teď je ta pravá chvíle.

 
A jaká je vaše oblíbená řasenka? Lovíte raději v dražších či levnějších vodách? Budu ráda, když mi napíšete do komentářů.
 
 
Krásný zbytek neděle přeju,
 
Vaše Míša


3 komentáře:

  1. Já s ní byla taky moc spokojená a za tu cenu...přemýšlím, že do té akce půjdu, díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná :-) No za ty peňouze - nekup to :-D

      Vymazat
  2. No jsem docela nahlodaná, že do ní taky půjdu :)

    OdpovědětVymazat