úterý 30. června 2015

Spotřebováno červen 2015

Tak a je to tu - slibované "tučné" spotřebováno :-D Dalo by se skoro říct, že na co jsem v tomto měsíci sáhla, to došlo. Nebudu tedy zdržovat a půjdeme projít jednotlivé produkty.

Dermacol, Balea, Mika

1. Dermacol - Svěží tělové mléko rebarbora a jahody
Tahle vůně se Dermacolu neskutečně povedla - voní jako čerstvě upečený jahodovorebarborový koláč! Zkrátka NÁDHERA! Mléko se krásně vstřebávalo, pokožku hezky provonělo (i když přes noc se ta vůně bohužel vytratila). Zmizelo mi strašně rychle a já přemýšlím, že budu na léto potřebovat ještě jedno... Doporučuji!!!

2. Dermacol - Antistresový sprchový gel hrozny s limetkou
Opět krásná vůně, akorátní pěna, lehce vysušoval, což mi ale nevadí - stejně se po každé sprše mažu. Můžu vám ho doporučit.

3. Balea - Tělová emulze do sprchy s vůní vanilky a černého rybízu
Další totální voňavka, tentokrát krémová, takže nebylo nezbytné se po sprše namazat. Je to limitka a netuším, jestli je ještě v prodeji (ale mohla by ;-), ale jestli ji někde uvidíte, berte ji!!!

4. Mika - Mionall mycí emulze pro intimní hygienu s obsahem kyseliny mléčné
Nebudu to nějak extra rozvádět - gel byl naprosto v pohodě, neštípal, nepálil, nedráždil. Kupovala jsem ho v Rossmannu za pár korun a můžu vám ho doporučit.

Balea, Pantene PRO-V
5. Balea - šampon pro namáhané a poškozené vlasy s vůní vanilky a mandlového oleje
Na vanilku jsem poslední dobou malinko ujetá :-) A i v této podobě mě opravdu hodně potěšila a musím říct, že za těch 25 korun, které stojí, odvede fakt super práci. Parfemace sice nemusí vyhovovat každému (dvě kámošky ze dvou ji totálně odsoudily :-D, ale mně voní. Doporučuji.

6. Pantene PRO-V - Balzám na oslabené a poškozené vlasy
Tak tohle byl totální krok vedle. Po dlouhé době jsem koupila klasicky, silikony narvaný kondicionér a ujistila jsem se, že tohle moje vlasy fakt nechtějí. Byly po něm totálně upláclé k hlavě, strašně elektrizovaly a byly hned mastné. Navíc jsem se málem zabila ve sprše, jak ty silikony krásně kloužou... Já tedy nedoporučuju.

Balea
7. Balea - Emulze na ruce luxury golden glamour
Hlavní klad je krásné balení a ... To je vlastně asi vše, bohužel. Krém, teda vlastně emulze,  mi vůbec nevoněla a byla hodně řídká. Hydratace nula a přitom se i celkem blbě vstřebávala. Nedoporučuji.

8. Balea - Balzám na ruce a nehty
Můj oblíbený krém do kabelky. Krásně voní, rychle se vsákne, nezanechává mastné ruce a má ideální kabelkovou velikost. Doporučuji.

9. Balea - Intenzivní pečující krém na nohy s mandlovým mlékem a makadamiovým olejem
Vůně nic extra a ta intenzivní péče? No nevím teda... Krém mi přišel až moc mastný, ale vůbec se nevstřebal do pokožky, takže ráno mi to přišlo, jako kdybych ani žádný krém nenanesla. Balea umí mnohem lepší mazadla na nožky ;-) Tohle nedoporučuji.


laidbare, Ziaja, Jelení lůj, Karel Hádek, Garnier
10. Laidbare - DIY!
Stačila ho fakt jen kapka, takže mi vydržel neskutečně dlouho! Pokud hledáte gel, který zbytečně nepřesušuje pokožku, tak jste našli ;-) Více se dočtete zde. Doporučuji.

11. Ziaja - 25+ hydratační matující krém
"From zero to hero." - to naprosto vystihuje příběh tohoto krému :-D Víc vám zatím neprozradím - chystám samostatnou recenzi. Doporučuji.

12. Regina - Jelení lůj
Naprostá klasika, která nikdy nezklame. Doporučuji.

13. Karel Hádek - Regenerační obličejový olej ARNICA
Můj první obličejový olej - museli jsme si na sebe chvíli zvykat, ale nakonec jsem přišla na to, jak mé pokožce udělá dobře. Pokud máte smíšenou pleť jako já, tak ho doporučuji místo nočního krému. Na denní použití to pro mě není - vsakuje se celkem pomalu a zanechává mastný film, což pod make-up fakt není ideál ;-) Doporučuji.

14. Garnier - 2v1 posilující odličovač očí
Můj oblíbený odličovač. Už jsem na něj pěla ódy mnohokrát. Doporučuji.


No a je to za námi - zas tak moc toho zase nebylo - co myslíte? Kolik kosmetických odpadků vyprodukujete měsíčně vy? ;-)

Mějte se krásně,
Vaše M.

4 komentáře:

  1. Tak nevím, jak to děláš, ale mně trvá hrozně dlouho, než něco spotřebuji. Tento měsíc jen jeden sprcháč a to od Avonu. Byl to dárek a dobře tak, že je pryč. Propadák. Všeobecně mě už ty sprcháče od Avonu pěkně nudí. A jeden lak na vlasy od Baley a ten je výborný. Jinak se mi chýlí ke konci dvoufázový odličovač od Avonu a ten mi vyhovuje, takže koupím nový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti tak já jsem v podstatě nic z toho nenačínala na začátku měsíce - jsou to věci, který mi vždy mi vydrží x týdnů a během června zrovna došly naráz no :-D Ale většinou sprcháč a odličovač očí mám na ten měsíc. A kde kupuješ Avon? A jaký odličovák ti vyhovuje?

      Vymazat
  2. Milá Míšo, Tebou spotřebované produkty vyzkoušené nemám, zaujal mě asi nejvíc laidbare DIY! Moje průměrná spotřeba je podobná jako tvoje, zdá se mi, že toho poslední dobou používám a tudíž i spotřebuji až moc. Viz mé včerejší červnové spotřebováno. Přeji krásné dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za uklidnění Veru ;-) Koukám, že jsi milovnice spíše přírodní kosmetiky, takže laidbare by se Ti mohlo fakt líbit ;-) Taky přeju pohodové slunečné dny ;-)

      Vymazat