pátek 21. srpna 2015

Líčení podle celebrit: Ariana Grande

Pokud to ještě nevíte, tak tento týden probíhá další "výzva" a to pod taktovkou holek z blogu Hopeless.  Jak už napovídá název článku - zadáním bylo líčení podle známých osobností. Všechny zúčastněné dostaly přiřazenu jednu celebritu, podle které se měly nalíčit. Na většině blogů už bylo líčení k vidění (odkazy níže) a já vám to své přináším právě dnes.

Když mi došel od holek email, který měl obsahovat zadání osobnosti, kterou mám použít jako vzor, tak jsem se úplně zděsila - Ariana Grande??? A to je kdo prosím??? Pan Google pomohl a našel fotky nádherné mlaďounké slečny, která byla podle článků, které na mě začaly vyskakovat nějak zapletená s Justinem Biebrem... No, co vám mám povídat - můj šálek kávy to fakt není :-D Přesto jsem si na youtube našla alespoň jeden její klip a dala jí tedy šanci. Ale slečna prostě opravdu není můj hudební typ ;-) Ale ženská je to nádherná - o tom žádná!

Při hledání fotky, podle které bych se nalíčila, jsem byla docela v koncích - Ariana je od přírody velmi krásná a výrazná, a tak u většiny líčení, které jsem našla, měla jen lehce, přírodními tóny zvýrazněné oči a nude rtěnku.

zdroj

Moje interpretace
Jak si jistě všimnete, tak Ariana má asi tak o sto odstínů tmavší pleť než já, takže líčení pochopitelně působí na každé z nás dost odlišně ;-)





 Použité produkty
Tvář
Oči a rty


Mezi všemi těmi "přírodními" fotkami na mě ale vyskočila jedna, která mě hned zaujala! Oči byly jen o něco málo tmavší a třpytily se a na rtech fialový skvost! To podle mě Arianě neskutečně sluší a hned je z nevinné slečinky ženská, která ví, co chce ;-)

zdroj
Moje interpretace
Bohužel jsem ve své sbírce nenašla ideální odstín rtěnky, takže jsem smíchala studenou fialovou s kapkou rudé a naživo to vypadalo i celkem věrohodně - jak ale vidíte, foťák s tím provedl své a rty vypadají spíš hodně mrtvolně :-D Ale v reálu se mi to fakt celkem líbilo a možná bych to i na nějakou večerní akci prubla ;-)




Oči jsem jen trošišku přitmavila a přidala jim třpyt zlatým stínem.

Použité produkty
Vše zůstalo stejné, jako u prvního líčení, jen jsem malinko ztmavila oči a vyměnila rtěnku.



Další celebrití líčení si můžete prohlédnout na těchto odkazech:
http://wormake.blogspot.cz/
http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.cz/
http://www.sweetlollipopqueen.blogspot.sk
http://www.mejserada.cz
http://kristymignonne.blogspot.cz
http://estrella-2012.blogspot.cz
http://pinkshaaark.blogspot.cz
http://stastnamama.blogspot.cz
http://www.sabbinothingham.blogspot.cz
http://hopeless-girls.blogspot.cz
A co vy? Znáte Arianu Grande? A jaká celebrita má podle vás vždy dokonalý makeup?

Krásný den

Vaše Míša

4 komentáře:

  1. Ta první rtěnka se mi moc líbí. Jinak je to na tobě nezvyk :) - to druhé. Takové moc studené. Ale celkově se mi to líbí, jak sis s tím pohrála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ráďo :-) Jj, na fotce je ta fialová ultra studená.

      Vymazat