pondělí 4. května 2015

Moje 30ti denní výzva s Jillian Michaels - start

Pokud čtete náš blog nebo fb, určitě víte, že nejsem žádná fanynka posiloven či fitness center - respektive - když jsem do nich chodila, tak se mi nikdy nepodařilo shozená kila a lehce zformované svaly udržet. Nakonec se mi podařilo zhubnout naprosto nejobyčejnějším pohybem - chůzí. Jistou dobu mi to opravdu stačilo už díky tomu, že tím, jak mi rostl synek, mi rostla i zátěž při přenášení, zvedání, pokládání - maminky mi určitě dají za pravdu, že takové roční dítko dá pěkně zabrat. Takže musím říct, že na své ruce jsem fakt celkem pyšná a kam se hrabe posilovna! ;-)



Nicméně nejen ruce jsou na mém těle vidět, že :-D Od věčného chození mám opravdu hodně vyběhaná lýtka a z tlačení kočárku do kopce zase poměrně hezky vytvarovaná spodní záda. Jenže - stehna a především BŘICHO!!! jsou tedy fakt pro ostudu! No a zadek... Já vím, spousta holek si myslí, že mít malý zadek je fajn, ale věřte mi, že pokud máte takovou placku jako já, tak to zas tak fajn není :-D Zkrátka potřebuju téměř všude kapánek posílit, zpevnit a vytvarovat.

No a jelikož nechci být ten typ ženské, co v oblečení vypadá fajn, ale jakmile si veme plavky, tak na ní všechno vlaje, rozhodla jsem se začít s tím konečně něco dělat!

Musím říct, že jsem takový ten plánovací typ, takže poměrně dlouho jsem prolézala google a videa na youtube než jsem se rozhodla, do čeho půjdu (docházení do fitka či posilky by pro mě teď bylo hodně komplikované, takže bylo jasné, že budu cvičit doma). Nakonec jsem se rozhodla pro obligátní Jillian Michaels a snad ještě obligátnější 30 day shred. Pokud nevíte, o co jde, mrkněte sem


S čím do toho jdu:
Určitě nečekám, že bych za 30 dní vypadala jako Jillian - to je snad jasné, ale pro jistotu to zmíním ;-) Mým hlavním cílem je opět si zvyknout na zařazení cíleného cvičení do koloběhu každodenních povinností, zlepšení kondice, pokud možno rozpuštění alespoň trošky tukových polštářů v oblasti břicha a pozvednutí zadních partií. Popravdě - mým cílem ani není cvičit bezpodmínečně každý den. Viděla bych to tak obden nebo zkrátka podle toho, jak se budu cítit. Každopádně ale nechci nic honit do extrémů a cvičit přes bolest.

Za měsíc se vám nahlásím s reportem, jak to všechno dopadlo - takže fotky před a po, váha, cm - snad se budu mít s čím chlubit :-D

Tak mi držte pěsti a do komentů dejte vědět, jestli jste tuto výzvu také zkoušeli, jak to dopadlo nebo proč byste do ní naopak nešli. A pokud máte oblíbený nějaký jiný workout, tak určitě dejte vědět - ráda se mrknu ;-)

Btw - dlouho jsem zvažovala, jestli tento článek uveřejnit hned nebo radši až rovnou s výsledky - co kdybych to náhodou nezvládla, že... Nicméně nakonec jsem se rozhodla uveřejnit ho hned - aspoň bude větší motivace ;-)

Tak se mějte krásně a užívejte dne!

Vaše Míša


2 komentáře: